Start Support Uppdatera mjukvara
Hitta serviceombud

Uppdatera mjukvara

NIBE-produkt med modellbeteckning FXX45, FXX55, VVM, SMO samt FX70, F730, F750:

Besök NIBE Uplink och logga in med era användaruppgifter och klicka på fliken mjukvara för att ladda ner mjukvara till er produkt

www.nibeuplink.com

Har ni en S-serie produkt:

Besök myUplink och logga in med era användaruppgifter och klicka på fliken mjukvara för att ladda ner mjukvara till er produkt. Är er enhet uppkopplad på WiFi och ansluten till ert myUplink konto, så får ni en notis i er värmepump när en ny mjukvara finns tillgänglig.

www.myuplink.com

Hitta rätt

Hittade du inte svaret på din fråga - NE

Hittade du inte svaret på din fråga?

Hur går ett värmepumpsköp till- NIBE

Hur går ett värmepumpsköp till?

Hitta rätt värmepump på 1 minut - NIBE

Hitta rätt värmepump på 1 minut