Start Support Hitta serviceombud

Hitta ett serviceombud nära dig

Våra auktoriserade serviceombud har bred kunskap om våra NIBE-produkter. De utbildas kontinuerligt av oss för att ge dig bästa möjliga service. Välj din ort i rullgardinsmenyn för att hitta ditt närmaste serviceombud.
Om din produkt är inom garantitid (3 år), ska du alltid vända dig till den du har köpt produkten av

Skicka förfrågan

Fyll i dina uppgifter och skicka förfrågan till valda installatörer

Skicka kopia till min emailaddress

Jag godkänner att NIBE AB hanterar mina personuppgifter enligt deras integritetspolicy

Uppdatera sökområde (Listan med valda installatörer kommer rensas)
Adress
Webb
Telefon
Epost
CRM serviceagent
nibe_se
CRM
serviceagent
true
metadata.V2_partner_type:899310001
nibe_se