Start Support Vanliga frågor Varför kopplar ej min anläggning upp sig på myUplink?
Hitta serviceombud

Varför kopplar ej min anläggning upp sig på myUplink?

1. Kontrollera så att värmepumpen är uppkopplad mot WiFi eller Ethernet under meny 5.2
  2. Kontrollera att värmepumpen är uppkopplad mot myUplink: I meny 5.1 ska det stå "Ansluten"
  3. Står det "ej ansluten" börja med att stänga av router och värmepump i minst 20 minuter
  4. Starta först om routern och kontrollera att den är uppkopplad till internet
  5. Starta därefter värmepumpen