Start Energivärme AB
Prata med en expert
Energivärme AB
Adress Värmdövägen 703
132 35
Saltsjö-Boo
Hemsidan https://www.energivarme.se
Telefon 08 - 664 81 00
Email info@energivarme.se
Ort Saltsjö-Boo
Felanmälan http://www.energivarme.se/kontakta-oss/

Vi värmer stora och små hus Energivärme har specialiserat sig på allt som har med uppvärmning att göra av små och stora fastigheter. Vi kan värmebranschen och har lång erfarenhet av värmeanläggningar. Vi har varit verksamma sedan början av 70-talet och har cirka 8.000 fastighetsägare som våra kunder. Vi har också sålt och servat värmepumpar sedan mitten av 90-talet. Det har gett oss en bred kunskap om värmepumpsmarknaden. Vi har servicetekniker över hela länet och även i Trosa och Uppsala. Energivärme är auktoriserat serviceombud för NIBEs värmeprodukter. Det betyder att våra servicetekniker har utbildats av NIBE och därför är specialister på deras produkter. Vi kan hjälpa dig med service såväl under garantitiden som efter att garantin gått ut. Det gäller oavsett vem som har installerat din NIBE-produkt. Kontakta oss om du har frågor om din anläggning eller behöver få hjälp på plats.

NIBE Serviceombud

Våra auktoriserade serviceombud har specialkompetens inom hela NIBEs breda produktsortiment. Till ett serviceombud kan även installatörer vända sig direkt till för att göra en felanmälan inom NIBEs fabriksgaranti. NIBE har ett starkt band till sina serviceombud som är utbildade inom den senaste NIBE-tekniken.

Viktigt att tänka på innan du beställer service! Om din produkt är inom garantitid, d.v.s 3 år, ska felanmälan göras till din installatör eller husleverantör. Detta för att skydda dig som konsument från eventuellt betalningsansvar.