• ETT PLANERAT BYTE ÄR ETT TRYGGT BYTE

    Vi hjälper dig med ett bekymmerslöst byte, oavsett vad du har för värme- och varmvattenlösning idag.

  • EN VÄRMEPUMP FÖR DIG SOM VILL LEVA SMART

    NIBE S-seriens värmepumpar är smidiga att byta till. De anpassar sig efter husets förutsättningar och dina behov, var du än befinner dig i livet.

VÄRME PÅ DITT SÄTT – FÖR EN ENKEL OCH HÅLLBAR VARDAG 

Våra nya värmepumpar passar alla hus, är smidiga att byta till, har alltid den senaste mjukvaran och justerar värmen efter dina vanor och väderprognosen. Dessutom kan du ha full koll på värmepumpen via din mobil. Allt för att du ska få billigare, grönare och skönare värme, både nu och i framtiden.

HUR MYCKET KAN JAG SPARA MED EN NIBE VÄRMEPUMP?
Prova vår besparingskalkylator
*Total kostnad inkl. nätavgift, moms etc
Exkl. hushållsel. Schablon för normal förbrukning av hushållsel är 6000 kWh/år. Schablonpriset är 1,05 kr/kWh
Total kostnad inkl nätavgift, moms etc. Schablonpriset är 1,05 kr/kWh
Kr/år
BESPARINGAR MED BERGVÄRME

Med en bergvärmepump från NIBE kan du minska din energikostnad med upp till 80%. Du kan samtidigt glädjas åt en miljövänlig, förnybar och gratis energikälla som minimerar ditt CO2-utsläpp. Här kan du se hur mycket DU sparar med en NIBE bergvärmepump. Kontakta din närmaste installatör för mer information.

DIN VÄRMEKOSTNAD IDAG
DIN NYA VÄRMEKOSTNAD
SÅ MYCKET SPARAR DU VARJE ÅR
BESPARINGAR MED LUFT/VATTEN

Med en NIBE luft/vattenvärmepump omvandlar du energin från utomhusluften och sänker på så vis dina energikostnader på ett miljövänligt sätt. Så här mycket sparar DU med en NIBE luft/vattenvärmepump. Kontakta din närmaste installatör för mer information.

DIN VÄRMEKOSTNAD IDAG
DIN NYA VÄRMEKOSTNAD
SÅ MYCKET SPARAR DU VARJE ÅR
VÄLJ RÄTT VÄRMEPUMP FÖR DITT ENERGIBEHOV

Vi hjälper dig gärna vidare med ditt resultat. Berätta mer om ditt hus och dina behov så ser vi till att du kommer i kontakt med en installatör.

Till Experthjälpen

VÄRMEPUMPAR I 40 ÅR

Vår mångåriga erfarenhet och tusentals timmar av utveckling speglas inte bara i moderna och energieffektiva värmepumpar utan också i vårt breda produktsortiment. Produkterna är designade för dig och ditt hem. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig ett behagligt inomhusklimat.