Start Support Vanliga frågor Varför har inte SMS40 någon app för Android eller Apple iOS?
Hitta serviceombud

Varför har inte SMS40 någon app för Android eller Apple iOS?

Då vi använder SMS för att kommunicera med värmepumpen och mobiltelefonen så krävs det att operativsystemet tillåter att applikationerna får skicka och ta emot SMS.

Android eller iOS tillåter idagsläget inte den funktionen.

Leta efter flera tips genom att söka i Frågor & Svar eller i er Användarhandbok/ Skötsel- och Monteringsanvisning.