Start Support Vanliga frågor Varför får jag larm 900 på min värmepump efter uppgradering av mjukvaran?
Hitta serviceombud

Varför får jag larm 900 på min värmepump efter uppgradering av mjukvaran?

Larm 900 innebär att inget land är valt i meny 5.12. Tryck på knappen OK, när larmtexten visas i displayen så kommer du automatiskt till menyn för landsval. Markera aktuellt land och tryck på knappen OK. Tryck sedan på knappen bakåt för att komma ur menyn. Larm 900 är nu återställt.