Start Support Vanliga frågor Vad ska jag göra om RCU 10/20/11 inte visar några värden när man går in via en dator?
Hitta serviceombud

Vad ska jag göra om RCU 10/20/11 inte visar några värden när man går in via en dator?

Avser RCU10, RCU20, RCU11

1. Om du har Java version 7 eller högre så krävs det en uppdatering av mjukvaran i själva RCU:n.Uppdateringen med instruktioner hittar du här »
  2. Kontroller om du har Java installerat på datorn. Installera programmet och kontrollera så att det fungerar. Det medföljer en fungerande Java-version på skivan som levereras med RCU-enheten. Om du uppdaterar till en högre version än 6 av Java, så behöver du även uppdatera RCU:n.