Start Support Vanliga frågor Vad ska jag göra om jag inte får något SMS när anläggningen stängs av, men får SMS när den startar upp?
Hitta serviceombud

Vad ska jag göra om jag inte får något SMS när anläggningen stängs av, men får SMS när den startar upp?

  1. Kontrollera att batteriet i SMS 40 har spänning
  2. Kontrollera att bygeln för batteridrift är flyttad.

SMS 40 använder inte batteriet när anläggningen är igång utan det är enbart när den är avstängd.

Leta efter flera tips genom att söka i Frågor & Svar eller i er Användarhandbok/ Skötsel- och Monteringsanvisning.