Start Support Vanliga frågor Vad ska jag göra när semesterinställningen inte aktiveras fast jag har aktiverat den via SMS 40?
Hitta serviceombud

Vad ska jag göra när semesterinställningen inte aktiveras fast jag har aktiverat den via SMS 40?

Först måste startdatum och stoppdatum ställas in för hand på anläggningen i meny 4.7. Förslagsvis använder du ett stoppdatum långt fram i tiden, så att du med SMS 40 kan aktivera och avaktivera funktionen allt efter dina önskemål.