Start Support Vanliga frågor Min fjärrkontroll till min luft/luftvärmepump är trasig, hur startar jag värmepumpen nu?
Hitta serviceombud

Min fjärrkontroll till min luft/luftvärmepump är trasig, hur startar jag värmepumpen nu?

1. Lyft på locket på innedelen, där finns en knapp till höger om luftfiltren
  2. Trycka på knappen för att ändra maskinen driftläge mellan Avstängd – Kyla – Värme

I värmeläge är inställningen 21°C och hög fläkthastighet och i kylläge är inställningen 25°C och hög fläkthastighet.