Start Support Vanliga frågor Kan jag stänga av min varmvattenberedare?
Hitta serviceombud

Kan jag stänga av min varmvattenberedare?

Beredaren tar ingen skada av att stängas av, så länge som den står i ett rum som inte utsetts för frost. Om du väljer att stänga av beredaren bör du tänka på att det kan bli bakterietillväxt i stillastående vatten. Var därför försiktig med att använda gammalt vatten som stått still en länge tid, när ni startar upp beredaren igen.