Start Support Vanliga frågor Hur kommer jag igång med NIBE Uplink?
Hitta serviceombud

Hur migrerar jag över min anläggning till myUplink?

Uppgradera till myUplink – vår nya generation av digitala plattform med överlägsen prestanda, spännande funktioner och en helt ny appupplevelse!

Migrera ditt konto och dina enheter, inklusive inställningar och premiumprenumerationer. Kontrollera Mjukvarusidan för att se om din enhet är redo att migreras och för att få detaljerade instruktioner.

Steg 1: Uppdatera mjukvaran

- Logga in på NIBE Uplink och hämta mjukvaran genom att följa länken nedan.

- Spara mjukvaran på ett USB-minne.

- Installera mjukvaran i värmepumpen. Sätt i USB-minnet i din värmepump och följ anvisningarna i displayen.

Hämta mjukvara »

Steg 2: Skapa konto

- Registrera ditt konto med samma mejladress som ditt befintliga NIBE Uplink-konto genom att följa länken nedan. Eller logga in direkt om du har ett konto med samma mejladress i myUplink.

- Svara ja på frågan om att migrera kontot från NIBE Uplink. När du loggar in första gången kommer din värmepump automatiskt att flyttas över till ditt nya konto.

Skapa konto på myUplink »

Steg 3: Kom igång

Gå till vår guide genom att följa länken här. Bekanta dig med myUplink, de funktioner som finns och hur du hittar runt.

- Har du sedan tidigare 3:e parts integrationer aktiva behöver dessa sättas upp på nytt mot myUplink.

Gå till myUplink-guiden »