Start Support Vanliga frågor Hur kommer jag igång med NIBE Uplink?
Hitta serviceombud

Hur kommer jag igång med NIBE Uplink?

Avser följande modeller: NIBE FXX45, FXX55, VVM, SMO, F370/F470 och F730/F750

Kom igång med NIBE Uplink genom att följa dessa fem enkla steg.

1. Undersök om din värmeanläggning stöds av NIBE Uplink. Det gör du på nibeuplink.com/check. Här kan du skriva in serienumret för din anläggning.

2. Registrera ett kostnadsfritt konto på nibeuplink.com. Följ instruktionerna för att aktivera ditt konto.

3. Anslut nätverkskabeln, som för de flesta NIBE-produkter finns på baksidan av produkten. Bekräfta anslutningen på värmepumpens display och vänta tills en symbol av en jordglob dyker upp på huvudmenyn i displayen bredvid Värmepumpsikonen.

4. Gå in på menyn Värmepump (4) genom att snurra på kontrollhjulet och där efter trycka på Okej. Gå in på Plusfunktioner (4.1), där efter Internet (4.1.3) och slutligen NIBE Uplink (4.1.3.1). Skriv av serienumret och tryck på ”Begär ny anslutningssträng”.

5. Logga in på ditt konto på nibeuplink.com och kicka på ”Anslut anläggning”. Skriv in serienumret och klicka Okej. Klicka sedan på ”Hitta anläggning”. När anläggningen hittas syns den under Connected Systems. Klicka på anslut.

Fortfarande osäker? Klicka här för att komma till vår film.

Ladda ner vår guide för enklare installation här.

Nu är du klar till att använda NIBE Uplink i mobilen genom att ladda ner appen NIBE Uplink på App Store eller i Google play. För att ändra inställningar och se komplett historik behövs vår premiumtjänst.

NIBE Uplink kopplar du till din NIBE F-produkt. Har du en produkt från NIBE S-serien så används myUplink.

Läs om hur du kommer igång med myUplink.