Start Support Vanliga frågor Hur kan jag styra och övervaka min värmepump på distans?
Hitta serviceombud

Hur kan jag styra och övervaka min värmepump på distans?

Det finns olika alternativ för att kommunicera med sin värmeanläggning beroende på vilken NIBE-produkt du har.

Styr med din smartphone

NIBE Uplink är verktyget som låter dig styra din värmepump – var du än är. Använd din smartphone för att få en snabb översikt över hemmets värme- och varmvattenproduktion. Med smart teknik kan du optimera din energiförbrukning, sänka dina kostnader och skapa ett perfekt inomhusklimat i ditt hem. NIBE Uplink fungerar till våra produkter som har färgdisplay. Gå in på nibeuplink.com och klicka på produktkompatibilitet för att se om din anläggning fungerar med tjänsten. Det finns ett uppgraderingskit för enheter med färgdisplay som inte har stöd för NIBE Uplink, kontakta din installatör för mer information.

Kommunicera med SMS

Tillbehöret SMS 40 kommunicerar med SMS-kommandon och fungerar med alla våra anläggningar som har färgdisplay. SMS 40 kan användas för att ändra temperaturen inomhus, kontrollera temperaturer och anläggningens status samt få SMS vid larm.

Övervaka en äldre NIBE-produkt

RCU 11 fungerar ihop med Fighter 360P, 1230, 1235, 1250, 1150, 1130, 1135 samt 1320 och 1330. RCU 11 kan användas med GSM-nätet samt internet. Man kan kontrollera temperaturer, kontrollera anläggningens status, logga olika parametrar samt få SMS eller mejl vid larm. RCU 11 har utgått ur sortimentet.