Start Support Vanliga frågor Hur återställer jag min temperaturbegränsare på varmvattenberedaren?
Hitta serviceombud

Hur återställer jag min temperaturbegränsare på varmvattenberedaren?

1. Om temperaturbegränsaren (5) löst ut, måste beredaren svalna i minst en timme innan den kan återställas.
  2. Avlägsna termostatratten (7) och plastlocket (9)
  3. Tryck in knappen på temperaturbegränsaren med ett lätt tryck

varmvattenbredare

Observera! Om nätsladden skadas ska den bytas av tillverkaren, dennes auktoriserade servicerepresentant eller annan likvärdigt kvalificerad person för undvikande av fara.