NIBE varmepumper

Varmepumper i verdensklassen

NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Vi er drevet av innovasjon og lidenskapen for å bruke fornybar energi til å generere varme. Hos NIBE er vi stolte av å være pionerer innen miljøvennlig teknologi, og vi jobber aktivt for å ta vare på både hjemmet ditt og kloden vår. 

Du finner alle typer varmepumper for vannbåren varme hos NIBE: bergvarmepumper, avtrekksvarmepumper og luft-vann-varmepumper. Vi har et landsdekkende nettverk av proffe forhandlere som står klare til å veilede deg med å finne den riktige varmepumpe-løsningen som passer dine spesifikke behov. Velg NIBE og ta det første skrittet mot en bærekraftig og energieffektiv fremtid. Slå et slag for miljøet – og samtidig ha det godt og varmt hjemme.

Hans og Jovan ser mot blokka Sole Allé 63

Alle ville ha bergvarmepumpe

Ti minutters gange fra Vestby stasjon tar et nytt nabolag form; på Sole pågår en storstilt utbygging av boliger. En av dem er Sole Allé 63 med 61 leiligheter fordelt på åtte etasjer, som sto klar til innflytting i 2020. Da var den utstyrt med vannbåren gulvvarme varmet opp av strøm.

Få en enkel og bærekraftig hverdag

Etter mange års erfaring og utvikling, kan vi tilby et bredt utvalg av moderne og energieffektive varmepumper. Varmepumper fra NIBE er designet med tanke på deg og ditt hjem. Uansett hva slags bolig du har eller hva energibehovet ditt er, så har vi en løsning for akkurat deg.

Utforsk S-serien »

Smarta hem tillbehör för NIBE S-serien

En far med sine to sønner

Forsikre varmepumpen din

Trygghet og bekymringsfri drift i opptil 18 år.

NIBE sponser håndball VM for vinner

NIBE sponser håndball VM

Følg med på det 26. verdensmesterskapet i håndball.
Foto: IHF / kolektiff

Mor og datter pusler

Energieffektivt

Hvor mye kan jeg spare med varmepumpe?

NIBE varmepumper

Ulike typer varmepumper

Finn ut hva som er forskjellen mellom de ulike varmepumpene

Mobil med appen myuplink

Det smarte hjemmet

I takt med utviklingen av teknologi, blir hjemmene våre stadig smartere.