За NIBE
NIBE - Грижа за животната средина на глобално ниво

Новости 2019

 • NIBE Element го купи Rotterdamse Elementen Fabriek B.V (REF)

  REF е компанија за индустриски грејни елементи која е активна главно во Холандија.Компанијата има сопствено производство на тубуларни елементи, керамички греачи и системи. Исто така, REF има и комплем...
 • Уште една успешна година за NIBE

  NIBE завршува уште една успешна година со силен пораст на продажбата и профитот (согласно Годишниот извештај за 2018 година).
  • Продажбата покажува раст од 18,5% на СЕК 22.516 милиони (СЕК 19.009 милиони...

 • КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ – ВРЕМЕ Е ДА ГИ СРЕДИМЕ РАБОТИТЕ


  Верувам дека повеќето од нас се свесни за климатските промени. Сите разбираме дека фосилните горива ја загадуваат нашата атмосфера и дека мора да го намалиме нашиот јаглероден отпечаток за да ги зашти...

_