Start Банка на знаење Како функционираат топлинските пумпи
Разговарај Со Стручно Лице

Како функционираат топлотните пумпи

Дали некогаш сте се запрашале како всушност работат топлотните пумпи воздух-вода, земја-вода и за рекуперација на топлина? Повелете одговорите кои ви се потребни за да го направите најдобриот избор за Вас и вашиот дом.

 Земја-вода

Земја-вода

ВОЗДУХ-ВОДА

ВОЗДУХ-ВОДА

Рекуперација на топлина

Рекуперација на топлина