Одржливоста е во нашата природа

Топлински пумпи за енергетски ефикасен секојдневен живот и подобар свет

Топлина на свој начин - за едноставно и одржливо секојдневие

Smart home with NIBE S-serien

Нашите нови топлински пумпи одговараат на сите куќи, лесно се менуваат, секогаш го имаат најновиот софтвер и ја прилагодуваат топлината според вашите навики и временската прогноза. Покрај тоа, можете да имате целосна контрола на топлинската пумпа преку вашиот мобилен телефон. Се за да можете да добиете поевтина, позелена и поубава топлина, и сега и во иднина.

Топлински пумпи 40 години

Нашето долгогодишно искуство и илјадници часови развој се рефлектираат, не само во модерните и енергетски ефикасни топлински пумпи, туку и во нашата широка палета на производи. Производите се дизајнирани за вас и вашиот дом. Без оглед на типот на куќата во која живеете или какви се вашите енергетски потреби, ние ви обезбедуваме пријатна внатрешна клима.

НАДГРАДИ ГО ДОМАШНОТО ЧУВСТВО »
греење, ладење, вентилација и топла санитарна вода

греење, ладење, вентилација и топла санитарна вода

 Како работат топлотните пумпи

Како работат топлотните пумпи

Skye-Window-House

Погледнете некои од нашите искуства