NIBE во Македонија

NIBE во Македонија

ЗА NIBE

Совети за производот

Ние одговараме на вашите прашања и грижи пред да го купите и ви помагаме понатаму.

Резервирајте домашна посета

Ние ви помагаме брзо да стапите во контакт со информиран инсталатер во ваша близина за да резервирате домашна посета.

Цитат од инсталатерот

Ќе добиете понуда која се базира на вашите потреби за греење и топла вода и условите во куќата.

Внесете ги вашите информации за контакт

Ја користиме адресата на е-пошта и телефонскиот број за да ве контактираме и адресата за да пронајдеме инсталатер во ваша близина.

Се согласувам дека Klimaoptima ги обработува моите лични податоци во согласност со важечкото NIBE ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ.

Дознајте повеќе

air

Колку чини топлотна пумпа?

news

Нашите топлински пумпи

mom and son

Дознајте повеќе во Банката на знаење

Контакт

Официјален застапник на NIBE за Македонија: КЛИМА ОПТИМА Д.О.Е.Л. Скопје

ул. Владимир Полежиновски бр.9, Скопје

Телефон:

+389 (0)2 614 7004

 +389 (0)71 248 270

E-mail: 

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

info@klimaoptima.com.mk

Работно време:

09-17:00 часот

Контактesc