Start TUKI Usein kysyttyä Miten yhdistän lämpöpumppuni myUplinkiin?

Miten yhdistän lämpöpumppuni myuplinkiin?

myuplink_connect1

1. Varmista että verkkoyhteys on toimiva ja vakaa.

myuplink_connect1

2. Lataa myUplink -sovellus, käynnistä sovellus, etsi tuotteesi ja pariliitä siihen.

Tunnistenumero = Yhteysmerkkijono. S-sarjan valikossa 5.1. alhaalla pyydetään uusi yhteysmerkkijono, jolloin laite antaa tunnistenumeron. Tämä tunnistenumero on voimassa vain 60 min. Jos tunnistenumeroa ei tule, tällöin yhteyttä verkkoon ei ole.

Kun laite on saanut yhteyden verkkoon, tästä näkyy teksti *Liitetty, valikossa 5.2. Wifi tai Ethernet (riippuen siitä kumpi on käytössä).

Huomaa, että lämpöpumpun liittäminen myUplinkiin EI rekisteröi laitetta NIBETURVAan, vaan rekisteröinti pitää tehdä erikseen. Lue lisää täältä >

OHJEVIDEO lämpöpumpun liittämisestä verkkoon ja myUplinkiin >