miten aloitan NIBE Uplinkin käytön?

Pääset alkuun NIBE Uplinkin käytössä seuraavasti:

1. Tarkista osoitteessa nibeuplink.com/check tukeeko laitteesi tätä toimintoa. Tarkistukseen tarvitset laitteesi sarjanumeron.
  2. Rekisteröidy ilmaiseksi nibeuplink.com. Seuraa ohjeita tilisi aktivoimiseksi.
  3. Liitä verkkokaapeli (useimmissa NIBE laitteissa laitteen takapuolella). Vahvista liittäminen lämpöpumpun näytöllä ja odota kunnes näytön päänäkymään ilmestyy maapallon kuva.
  4. Mene valikkoon Lämpöpumppu (4) kiertämällä säätörullaa ja paina OK. Mene kohtaan Lisätoiminnot (4.1), sitten Internet (4.1.3) ja lopuksi NIBE Uplink (4.1.3.1). Kirjoita sarjanumero ja paina "Pyydä uusi komentojono".
  5. Kirjaudu tilillesi osoitteessa nibeuplink.com ja klikkaa kohtaa "Liitä järjestelmä". Kirjoita sarjanumero ja klikkaa OK. Klikkaa sitten "Löydä järjestelmä". Kun järjestelmä löytyy, näkyy se kohdassa Connected systems. Klikkaa "Liitä".

Nyt olet valmis käyttämään NIBE Uplinkia mobiilisti. Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta. Muuttaaksesi lämpöpumppusi asetuksia tai nähdäksesi täydellisen laitehistorian, tilaa Premium-palvelumme.