Start За NIBE NIBE Енергетски системи

NIBE Енергетски системи

Нашата визија

Вашата удобност е нашата движечка сила

 

Природата може да биде топла и грижлива, но исто така и моќна и одлучна. Таа е нашиот најголем извор на енергија и зависиме од неа за да му даде живот на сѐ околу нас.

Ја обликувавме суровата животна средина на Северот, која е подложна на силни климатски промени и научивме соодветно да се прилагодуваме. Без оглед дали е ладен зимски ден или топло летно попладне, потребна ни е балансирана клима во домот која придонесува за удобен секојдневен живот, независно од временските услови.

Го респектираме нашето нордиско наследство преку користење на обновливата енергија од природата и, комбинирајќи го со нова паметна технологија, нудиме ефективни решенија кои ги заштитуваат луѓето и природата. Нашиот широк спектар на производи го снабдува Вашиот дом со ладење, греење, вентилација и топла вода преку минимално влијание врз животната средина - со што заеднички создаваме поодржлива иднина.

_