за NIBE
NIBE во Македонија

Контакт

Официјален застапник на NIBE за Македонија:КЛИМА ОПТИМА Д.О.Е.Л. СкопјеДаме Груев 5

1000 Скопје, Р. Македонија


+389 (0)2 614 7004  

+389 (0)71 248 270


gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk


info@klimaoptima.com.mk


Работно време: 09-17:00 часот

Телефон:0330 311 2201
Работно време:08:30 – 17:00 / понеделник – петок
Адреса:Даме Груев 5
1000Скопје
Е-пошта: info@klimaoptima.com.mkinfo@klimaoptima.com.mk

 

_

Дознајте повеќе

Корисни линкови