ТОПЛОТНИ ПУМПИ ВОЗДУХ-ВОДА

NIBE VVM S320

ТОПЛОТНИ ПУМПИ ВОЗДУХ-ВОДА
  • Информација за продуктот
  • Предности

NIBE VVM S320 е дизајниран за комбинирање со која било NIBE воздушна/водена топлотна пумпа со цел да создаде високо ефикасен систем за климатизација на вашиот дом. NIBE VVM S320 има смарт, интуитивен контролен систем кој обезбедува ефикасно греење/ ладење и санитарна топла вода со високи перформанси. NIBE VVM S320 е спремен за инсталација затоа што веќе се вклучени грејачот за вода, електричното дополнително греење, саморегулирачката циркулациона пумпа, вентилот за полнење, манометарот, сигурносниот вентил и експанзионен сад. Со интегрирана wifi врска, серијата S е составен, природен дел на вашиот поврзан дом. Смарт технологијата автоматски ја прилагодува амбиентната температура во домот, додека вие имате целосна контрола од вашиот телефон или таблет. Добивате максимална удобност и минимална потрошувачка на енергија, истовремено заштитувајќи ја природата .

Интегриран систем

Комбинирајте со NIBE воздушна/водена топлотна пумпа за интегриран систем

Смарт

Смарт и интуитивен контролен систем.

Интуитивен

Интуитивна контрола на допир и интегрирана можност за безжично поврзување со смарт технологија, за заштеда на енергија и за максимална удобност во домот.

  • Додатоци
  • Технички податоци
NIBE VVM S320

NIBE ECS 41

Дополнително грејно коло (препорачано подно греење од 80-250 m2). ECS 41 се користи кога топлотната пумпа се инсталира во куќи со до четири различни системи за климатизација за кои се потребни различни температури на довод на вода, на пример, во случаи кога куќата има и радијаторски систем и систем за подно греење.

NIBE ECS 40

ECS 40 се користи кога топлотната пумпа се инсталира во куќи со до четири различни системи за климатизација за кои се потребни различни температури на довод на вода, на пример, во случаи кога куќата има и радијаторски систем и систем за подно греење.

Висина (mm)

1800

Длабочина(mm)

615

Нето тежина (кг)

123