ТОПЛОТНИ ПУМПИ ВОЗДУХ-ВОДА

NIBE VVM 320

ТОПЛОТНИ ПУМПИ ВОЗДУХ-ВОДА
  • Информација за продуктот
  • Предности

NIBE VVM 320 е дизајнирана за комбинирање со која било NIBE воздушна/водена топлотна пумпа со цел да создаде високо ефикасен систем за климатизација на вашиот дом. NIBE VVM 320 има смарт, интуитивен контролен систем кој обезбедува ефикасно греење/ ладење и санитарна топла вода со високи перформанси. NIBE VVM 320 е подготвена за инсталација затоа што се веќе вклучени грејачот на вода, електричното дополнително греење, саморегулирачката циркулациона пумпа, вентилот за полнење, манометарот, сигурносниот вентил и експанзионен сад. Благодарение на смарт технологијата, производот ви овозможува контрола врз потрошувачката на енергија и ќе биде клучен дел од вашиот поврзан дом. Ефикасниот систем за контрола автоматски ја прилагодува амбиентната температурата за максимална удобност во домот, истовремено заштитувајќи ја природата .

СМАРТ И ИНТУИТИВНА

Прилагодена функција со смарт контролен систем

ИНТЕГРИРАН СИСТЕМ

Комбинирајте со NIBE воздушна/водена топлотна пумпа за интегриран систем

ДЕЛ ОД ВАШИОТ СМАРТ ДОМ

Контролирајте ја својата удобност онлајн, со користење на NIBE Uplink