Start Производи Топлотни пумпи Зошто да изберете топлинска пумпа од NIBE?
Разговарај Со Стручно Лице

Зошто да изберете топлинска пумпа од NIBE?

NIBE има долгогодишно искуство во технологијата на топлински пумпи и има развиено одржливи климатски решенија речиси 70 години со високи перформанси и безбедно работење. Имаме информирани монтери низ целата земја и ќе ви помогнеме и при нова инсталација и замена, без оглед на брендот што го имате на вашиот сегашен систем за греење.

  • NIBE е шведска компанија која произведува енергетски ефикасни и одржливи климатски решенија речиси 70 години. Топлинските пумпи се дизајнирани и произведени во Шведска за да одговараат на нашата тешка нордиска клима.
  • NIBE има долгогодишно искуство со водечката на пазарот технологија на инвертер за топлински пумпи од земја и топлински пумпи за воздух/вода, технологија која обезбедува понепречено работење со подобра удобност и помала потрошувачка на енергија.
  • NIBE има широк спектар на топлински пумпи за сите куќи и потреби. Од стандардни модели по пристапни цени до премиум модели со технологија на инвертер, Wi-Fi конекција и услуги кои ви помагаат да ја намалите потрошувачката на енергија и трошоците за енергија без да ја намалите удобноста.

Ние во NIBE помагаме да одговориме на вашите прашања и грижи и да ви помогнеме да најдете добро решение за вашата куќа.