NIBE hot water cylinders and buffer vessels

NIBE HA-WH5

Hot water cylinders
  • Информација за продуктот
  • Предности

Топлотна пумпа воздух-вода со внатрешна единица со резервоар за топла вода. NIBE HA-WH5 е палета на резервоари од не'рѓосувачки челик, специјално дизајнирани за палетата на производи на NIBE F2040 топлотните пумпи воздух-вода.

Ефикасно производство на топла вода

Изменувач произведен од материјал кој е отпорен на создавање на бигор

Приспособување

Специјално дизјаниран за Нибе Ф2040 воздушна топлинска пумпа

Висок квалитет

Висококвалитетен нерѓосувачки челик со 25 години гаранција

  • Технички податоци
NIBE HA-WH5 Mega coil 160 litre
NIBE HA-WH5 Mega coil 200 litre
NIBE HA-WH5 Mega coil 300 litre

Нето тежина (кг)

42

Класа на ефикасност при греење на вода

B