Start Надградете го чувството за дома
Разговарај Со Стручно Лице
Изберете вистинска удобност со интелигентната серија S.

Надградете го чувството за дома

Со топлинска пумпа од серијата S.

Избор за вас и околината

Кога ги градиме нашите топлински пумпи, правиме стотици тешки избори - да го направиме вашиот избор лесен.

Изберете ја серијата S и ќе добиете топлинска пумпа која црпи енергија погодна за климата од природата за да ви овозможи удобна внатрешна клима и функции што го олеснуваат секојдневниот живот. Кај нас секој шраф е свесен избор, така што вашиот избор ќе биде лесен, а вашето секојдневие безгрижно, уште многу години.

Одржлив избор

Одржлив избор

Секој детал во нашите топлински пумпи има своја цел. За да ги искористите силите на природата и да ги направите топлинските пумпи енергетски поефикасни и да ви помогне да заштедите енергија. Добивате пријатна внатрешна клима додека ја заштитувате природата.

Удобен избор

Удобен избор

Сите компоненти во нашите топлински пумпи се внимателно избрани за да ви овозможат поудобен секојдневен живот. Тие се интелигентни и повеќето работи ги прават автоматски, како што се прилагодување на вашата куќа и вашите навики - а вие имате целосна контрола на топлинската пумпа од вашиот мобилен телефон.

Едноставен избор

Едноставен избор

Имаме повеќе од 40 години искуство во технологијата на топлинска пумпа која може да се справи со тешките предизвици на нордиската клима и поставуваме исклучително високи барања за квалитет и издржливост на сите нивоа. Добивате технологија и безбедност доказ за иднината за многу години што доаѓаат.

produkter

Серијата S е исполнета со најнова технологија

Серијата S се нашите најнапредни производи до сега и резултат на шведското инженерство. Тие се дизајнирани да одговорат на утрешните предизвици во технологијата и иновативниот дизајн.

Паметната технологија ја прави топлинската пумпа природен дел од вашиот поврзан дом..

Ние сме подготвени да ви помогнеме

Till experthjälpen

Ние сме среќни да одговориме на вашите прашања пред купувањето и да ви помогнеме да стапите во контакт со инсталатер во ваша близина.

Имаме упатени инсталатери на NIBE ширум земјата кои можат да ви помогнат да се префрлите без грижи. Дали сакате да дознаете повеќе и брзо да стапите во контакт со инсталатер во ваша близина, за да можете да резервирате термин за домашна посета и да добиете понуда? Нашите експерти одговараат на прашања и ви помагаат понатаму.

Контактирајте не »
Сигурна инвестиција

Сигурна инвестиција

Вклучете ја вашата топлинска пумпа со сончева енергија

Вклучете ја вашата топлинска пумпа со сончева енергија

Запознајте се со финансискиот план

Запознајте се со финансискиот план