Start TUKI Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä sähköpostia myynti@nibe.fi tai soita 09 274 69740.

NIBE S -sarjan lämpöpumput ilmoittavat sinulle kun päivitys on ladattavissa (kun laite on yhdistetty nettiin ja myUplink on otettu käyttöön). Seuraa ohjeita lämpöpumpun näytöllä.

Lue lisää myUplink -etävalvontapalvelusta »

Hae F-sarjan lämpöpumppusi uusin ohjelmistoversio NIBE Uplink -sivustolta lataamalla se USB-tikulle (vaatii rekisteröitymisen palveluun). Siirrä ohjelmisto USB-tikulta lämpöpumppuusi.

Tutustu myös alla olevaan ohjeeseen, missä on yksityiskohtaiset ohjeet laitteen liittämisestä NIBE Uplinkiin sekä ohjelmistopäivityksen lataamisesta.

OHJE: NIBE UPLINK -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO JA OHJELMISTOPÄIVITYKSET »