Vi Värmer Sverige AB
Adress Rotebergsvägen 1A
192 78
Sollentuna
Webb www.vivarmer.se
Telefon 08 - 708 75 00
Emailadress info@vivarmer.se

Vi värmer Sverige AB

Allt handlar om inställning. Vi har sedan starten haft samma målsättning. Vi vill ha långa och bra kundrelationer. Det handlar om information, utförande och engagemang. Du som kund ska kunna förvänta dig snabba besked. Både om kostnad och tid för utförande. Och du ska känna dig trygg i att vi utför arbetet med rätt inställning.

Vi är stolta över det vi gör. För oss är kunderna meningen med jobbet. Kunder betyder utmaningar och utveckling. Vi tror på ständig utveckling.

Vi arbetar med alla typer av uppdrag – stora som små, mot privatpersoner, fastighetsägare, byggherrar och kommuner. Vårt arbete handlar om installationer, underhåll, service, jour och inom värme, vvs, kyla, ventilation, el, styr och regler och brunnsborrning. Vi är med vid nyinstallationer, ombyggnader eller bara felsöker och reparerar befintliga installationer.

Våra metoder sänker kostnaderna för att värma, kyla och ventilera hus med tusenlappar varje år. Många gånger upp till tjugo och trettio tusen varje år. Dessutom får man på köpet något som är bra för miljön. Över åren har vi hjälpt tusentals fastighetsägare. Många av dem finner du på vår hemsida där du också ser hur mycket de sparar varje år.

Låga kostnader är själva grunden i vår verksamhet. Grundtanken bakom Vi värmer Sveriges alla arbeten är att erbjuda kostnadseffektiva och driftsäkra installationer och reparationer som alla ska kunna köpa. Vi strävar outtröttligt efter att göra allt lite bättre, mer effektivt och alltid kostnadseffektivt.

Vi tar ett helhetsansvar för dina önskemål, vilket säkerställer att du blir nöjd med din installation, din besparing och servicen efter köpet. Och som enda företag i branschen arbetar vi i alla delar under uppdraget enbart med egen anställd personal. Att vi dessutom tillhör ett fåtal värmepumpinstallatörer som är auktoriserade VVS- installatörer med Säker Vatten behörighet är för oss en gåta, eftersom de flesta försäkringsbolag ställer det som krav för att försäkra en installation. Självklart är vi utbildade och certifierade eller auktoriserade inom de områden vi arbetar med.

Välkommen att kontakta oss!
08 – 708 75 00

NIBE AUKTORISERAT SERVICEOMBUD

Våra auktoriserade serviceombud har specialkompetens inom hela NIBEs breda produktsortiment. Till ett serviceombud kan även installatörer vända sig direkt till för att göra en felanmälan inom NIBEs fabriksgaranti. NIBE har ett starkt band till sina serviceombud som är utbildade inom den senaste NIBE-tekniken.

Kontaktformulär