Start Francks Kylindustri i Bergslagen AB
Francks Kylindustri i Bergslagen AB
Adress Gonäsvägen 8
771 41
Ludvika
Hemsidan https://www.franckskylindustri.se
Telefon 0240 - 393 50
Email bergslagen@franckskylindustri.se
Ort Ludvika

I tre generationer har Francks stått för Sveriges kunnigaste yrkeskår inom industriell kyla och värme. Företaget startades 1950 av familjen Franck och drivs i tredje generationen. Från ett litet företag med en gammal cheva-pickup som enda servicebil har vi vuxit till en koncern i expansiv utveckling med en omsättning på 240 mkr, 100 anställda på 6 orter och en verkstad på 3200 kvm. Med en passion för precision utformar, installerar, servar och underhåller vi temperatursystem för några av landets ledande varumärken.

NIBE Serviceombud

Våra auktoriserade serviceombud har specialkompetens inom hela NIBEs breda produktsortiment. Till ett serviceombud kan även installatörer vända sig direkt till för att göra en felanmälan inom NIBEs fabriksgaranti. NIBE har ett starkt band till sina serviceombud som är utbildade inom den senaste NIBE-tekniken.

Viktigt att tänka på innan du beställer service! Om din produkt är inom garantitid, d.v.s 3 år, ska felanmälan göras till din installatör eller husleverantör. Detta för att skydda dig som konsument från eventuellt betalningsansvar.