Start ELTERM I ALINGSÅS AB
Prata med en expert
ELTERM I ALINGSÅS AB
Adress Tokebackavägen 16A
441 39
Alingsås
Hemsidan https://www.elterm.se
Telefon 0322 - 123 24
Email info@elterm.se
Ort Alingsås

Elterm i Alingsås är expert på värmepumpar och utför kompletta installationer, service och reparationer. Vi installerar bergvärme, jordvärme, luftvärmepump dvs både luft/vatten- eller luft/luftvärmepump samt elpannor. Om du har problem med din varmvattenberedare eller något annat med ditt värmesystem så hjälper vi även till att fixa det. Vi innehar certifierad kylbehörighet för att kunna hjälpa er med allt vad det gäller er värmepump. Självklart är vi som experter på värmepumpar medlem och aktiva i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, SKVP. Välkommen att kontakta oss eller besök vårt kontor på Smålandsgatan 4 i Alingsås!

NIBE Serviceombud

Våra auktoriserade serviceombud har specialkompetens inom hela NIBEs breda produktsortiment. Till ett serviceombud kan även installatörer vända sig direkt till för att göra en felanmälan inom NIBEs fabriksgaranti. NIBE har ett starkt band till sina serviceombud som är utbildade inom den senaste NIBE-tekniken.

Viktigt att tänka på innan du beställer service! Om din produkt är inom garantitid, d.v.s 3 år, ska felanmälan göras till din installatör eller husleverantör. Detta för att skydda dig som konsument från eventuellt betalningsansvar.