Start Toplotne pumpe S serije
Razgovor sa stručnjakom
Dizalice topline serije S NIBE

Dobrodošli u naš svijet udobnosti u zatvorenom prostoru

Dizalice topline NIBE S serije

Izbor za vas i okoliš

Kada proizvodimo dizalice topline, donosimo stotine teških odluka - kako bismo vaš izbor učinili lakšim. S serijom S u srcu vašeg doma dobivate ugodnu unutarnju klimu tijekom cijele godine, održivo korištenje energije i potpunu kontrolu putem mobilnog telefona.

Kod nas je svaki vijak svjestan izbor, kako bi Vaš izbor bio lak, a svakodnevica dugi niz godina bezbrižna. Kada dođe vrijeme za novu dizalicu topline, odaberite pravu udobnost.

NIBE održiv izbor

Održivi izbor

Svaki detalj u našim dizalicama topline ima svrhu koja iskorištava sile prirode i čini dizalice topline energetski učinkovitijima kako bi vam pomogla uštedjeti energiju. Na taj način dobivate ugodnu unutarnju klimu i istovremeno štitite prirodu.

Dizalice topline NIBE - aplikacija myUplink

Zgodan izbor

Sve komponente u našim dizalicama topline pažljivo su odabrane za ugodniji svakodnevni život. Oni su inteligentni i većinu stvari rade automatski, poput prilagodbe vašoj kući i vašim navikama - a vi imate potpunu kontrolu nad dizalicom topline sa svog mobilnog telefona.

NIBE lak izbor

Jednostavan izbor

Imamo više od 40 godina iskustva s tehnologijom dizalice topline koja je dorasla teškim izazovima nordijske klime. Postavljamo iznimno visoke standarde kvalitete i održivosti na svim razinama. Dobivate tehnologiju koja je spremna za budućnost i sigurna za mnogo godina.

NIBE myUplink aplikacija

myUplink

Aplikacija myUplink jednostavan je i praktičan način upravljanja i nadzora dizalice topline NIBE S izravno s vašeg pametnog telefona. Kada je spojen, možete se osjećati sigurno znajući da će vas dizalica topline kontaktirati ako zatreba vašu pozornost. U svakom trenutku možete provjeriti stanje, preuzeti podatke u realnom vremenu i pratiti Vašu dizalicu topline bez obzira gdje se nalazili. Uz Premium pretplatu također možete podesiti dizalicu topline na daljinu.

myUplink također omogućuje bežično ažuriranje softvera kako bi vama i vašem instalateru omogućilo glatko korisničko iskustvo. Instalacija i održavanje dizalice topline nikad nije bilo lakše. Spajanjem na besplatnu web uslugu IFTTT moguće je u potpunosti iskoristiti prednosti svoje pametne dizalice topline.

Serija S prepuna je najnovije tehnologije

Serija S prepuna je najnovije tehnologije

Serija S rezultat je švedskog inženjeringa i naše najnaprednije inovacije do sada. Dizajniran je da odgovori na tehnološke izazove budućnosti i može se pohvaliti inovativnim dizajnom.

Pametna tehnologija čini dizalicu topline prirodnim dijelom vašeg povezanog doma.

Spremni smo vam pomoći

Till experthjälpen

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja prije kupnje i pomoći vam da stupite u kontakt s instalaterom u vašoj blizini.

Imamo kvalificirane NIBE instalatere diljem zemlje koji vam mogu pomoći u bezbrižnoj instalaciji vašeg sustava grijanja. Želite saznati više i brzo stupiti u kontakt s instalaterom u vašoj blizini kako biste mogli zakazati kućni posjet i dobiti ponudu? Naši stručnjaci odgovaraju na pitanja i pružaju dodatnu pomoć.

RAZGOVARAJTE SA STRUČNJAKOM »
NIBE mnenja in izkušnje
- Prednost je što možete pratiti toplinsku pumpu kada niste kod kuće. Riječ je o dobro promišljenom sustavu koji zapravo funkcionira i olakšava svakodnevni život.

Andrej i Irena Vidmar