Резервоар за топла вода и акумулационен резервоар-бафер

NIBE HA-WH5

 • Информација за продуктот

Топлотна пумпа воздух-вода со внатрешна единица со резервоар за топла вода. NIBE HA-WH5 е палета на резервоари од не'рѓосувачки челик, специјално дизајнирани за палетата на производи на NIBE F2040 топлотните пумпи воздух-вода.

NIBE HA-WH5
 • Технички податоци
 • Документи
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 160 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 200 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 300 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 160 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 200 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 300 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 160 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 200 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 300 litre
Нето тежина (кг)
42 
Класа на ефикасност при греење на вода
B
Нето тежина (кг)
45 
Класа на ефикасност при греење на вода
C
Нето тежина (кг)
59 
Класа на ефикасност при греење на вода
C
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 160 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 200 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 300 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 160 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 200 litre
 • NIBE HA-WH5 Mega coil 300 litre

Дознајте повеќе

Корисни линкови